Inzamelingsactie 7 december 2019 in Malden en Groesbeek, 14 december in Millingen en Mook

Wekelijks verstrekken wij voedselpakketten aan zo’n 115 huishoudens in de gemeenten Berg en Dal, Heumen en een gedeelte van Mook/Middelaar, vanuit onze uitgiftepunten in Millingen a/d Rijn, Ooij, Groesbeek en Malden.

Wij werken met ruim 60 onbetaalde vrijwilligers en zijn voor het vullen van al deze voedselpakketten volledig afhankelijk van donaties, afkomstig van zowel bedrijven als particulieren.

Wij houden jaarlijks een inzamelingsactie onder het winkelpubliek bij verschillende supermarkten in ons werkgebied, om daarmee de voedselpakketten te kunnen aanvullen. Dit doen we het liefst met (lang) houdbare huismerkproducten waar grote behoefte aan is. Het helpt ons om gezonde voedselpakketten samen te stellen.

Hoe werkt het? In de supermarkt zijn de door de voedselbank uitgekozen artikelen bij elkaar uitgestald. Na het afrekenen kan het winkelpubliek de producten inleveren bij de vrijwilligers van de voedselbank.

Het mooie van deze winkelacties is, dat u als donateur zeker weet dat wat u geeft ook terecht komt bij mensen die het goed kunnen gebruiken.

Wanneer en waar?
Op zaterdag 7 december zamelen we van 9.00 – 17.00 uur in bij:

  • Plus en Albert Heijn in Winkelcentrum Malden
  • Jumbo in Groesbeek

Op zaterdag 14 december zamelen we in bij:

  • Albert Heijn in Millingen a/d Rijn van 9.00 – 17.00 uur
  • Plus Voet in Mook van 9.00 – 16.00 uur

Voor vragen kunt u contact opnemen met 06 38 06 87 67 of info@voedselbankgroesbeek.nl.

DONEREN? Wij ontvangen graag uw bijdrage! Ons rek.nr. is NL45RABO0129710458 DONEER VOEDSEL!DONEER GELD!