Marjo en Jos nemen de 1.000 oliebollen in ontvangst van Anne, dochter van Bakker Hans.

‘Een bakkerij die dagelijks op ambachtelijke wijze volgens eigen receptuur vers brood en banket vervaardigt van kwalitatief hoogstaande grondstoffen’, mag zich warme bakker noemen.

Toch mag in het geval van bakkerij ‘Hans De Echte Bakker’, gevestigd in centrum van Groesbeek en Beek, deze omschrijving volgens de Voedselbank Groesbeek en omstreken nog worden aangevuld met: ‘Een bakkerij waar een team werkt met een warm, sociaal hart.’

De reden voor deze aanvulling is de wekelijkse levering van een grote partij vers brood door deze bakkerij aan de voedselbank. En! als klap op de vuurpijl de 1.000 oliebollen die het team van Hans voor de klanten van de voedselbank bakte als aanvulling op het voedselpakket op vrijdag 31 december jl.

Voedselbank Groesbeek en omstreken bedankt naast deze hele warme bakker ook alle andere bedrijven, instanties en particulieren voor de ontvangen goederen en financiële steun in 2021.

Wilt u de Voedselbank Groesbeek en omstreken ook steunen? Dat kan via de doneerknop op www.voedselbankgroesbeek.nl. Heeft u vragen of wil u meer informatie over onze voedselbank mail ons info@voedselbankgroesbeek.nl