Op vrijdag 8 en zaterdag 9 december hebben we onze jaarlijkse inzamelingsactie bij de lokale supermarkten gehouden, voor het eerst deels ook op vrijdag. Ook dit jaar weer met een geweldige opbrengst: ruim 15.000 houdbare producten, 1.200 euro en een onbetaalbare hoeveelheid goodwill.

Onze dank gaat uit naar de faciliterende supermarkten in ons verzorgingsgebied:

Groesbeek: Albert Heijn en AH Jan Linders, Jumbo, Coop – De Bats. Malden: AH – Janssen, Plus – Visser. Millingen en Ooij: AH – van den Hatert. Beek: Plus – Nico de Witt. Mook en Middelaar: Plus – Voet, Jumbo. Molenhoek: Spar. Leuth: Spar- Looijschelder.

Ook prijzen we ons team van ca. 60 vaste en speciaal voor deze actie “dag-vrijwilligers”, die op vrijdag en zaterdag op de 12 inzamelingspunten en in onze logistiek en transport actief waren om deze grote jaarlijkse inzamelingsactie tot een succes te maken.

Vanuit het boodschappen-publiek was er naast directe steun ook veel interesse in onze organisatie en werkwijze. “Een voedselbank zou toch niet nodig moeten zijn in Nederland!” was een veel gehoorde opmerking. Maar na wat uitleg vaak gevolgd door: “Toch goed dat jullie er zijn, want een gezin in financiële nood moet wel gezond kunnen blijven eten.”

Graag willen we iedereen die voor ons boodschappen heeft gedaan ook danken namens al onze klanten. Iedereen fijne feestdagen en een goed en gezond 2024 gewenst!

Onderstaande foto’s zijn gemaakt op de vrijdag en zaterdag door Melissa Pelupessy van Happy-Family.

Heeft u ons nu toch gemist, en wilt u wel helpen? kijk dan hier op onze website of scan de QR-code bovenin dit artikel.