Zaterdag 10 december 2022 – Decemberactie regionale inzameling Voedselbank

Voedselbank Groesbeek en omstreken voorziet klanten in de gemeenten Berg en Dal, Heumen en Mook wekelijks van een pakket goede voeding: vers en houdbaar. Dat willen we graag blijven doen. Maar in deze tijd hebben we met twee nieuwe situaties te maken: het aanbod van leveranciers en supermarkten neemt af. En het aantal klanten neemt toe. Dus het is moeilijker om een goed aanvullend pakket te leveren. Daarom vragen we voor de jaarlijkse decemberactie nu extra aandacht en hulp. Op 10 december staan onze vrijwilligers bij de supermarkten in ons gebied met een wensenlijstje. We vragen u om in uw winkelmand of kar van deze lijst wat extra houdbare producten te doen en deze na de kassa af te geven aan onze vrijwilligers. Uiteraard ieder naar vermogen. Wij weten maar al te goed, hoe verschillend het besteedbare inkomen kan zijn.

We staan van 9.00 tot 17.00 uur in Malden (Albert Hein en Plus), Millingen (Albert Hein), Beek (Plus Nico de Wit), Groesbeek (Albert Hein, Jan Linders en Coop de Bats), Molenhoek (de Spar), Mook (Plus Voet).

Als u meer wilt weten van de Voedselbank, open dan gerust onze website www.voedselbankgroesbeek.nl. Daar vindt u naast informatie ook een donatie-button en onze contactgegevens.