Komt u door Corona momenteel niet in de winkel, maar wilt u ons wél ondersteunen? Klik op de button om een donatie te doen. We zijn u bij voorbaat dankbaar!

Ook dit jaar werken weer veel winkeliers in ons gebied mee aan de jaarlijkse inzamelingsactie om onze voorraad lang houdbare gezonde voeding weer op peil te brengen. Onze Voedselbank verzorgt wekelijks pakketten voor ruim 115 gezinnen (280 personen) en vermoedelijk zal in het begin van 2021 de vraag naar deze wekelijkse ondersteuning toenemen. Gelukkig krijgen we door het jaar heen regelmatig voedingsproducten aangeboden en daar zijn we uiteraard heel blij mee. Maar vaak betreft dat niet de basisvoeding zoals rijst, pasta, pastasaus, thee, volkoren crackers e.d.

Verschillende winkels bieden al eerder in die week de mogelijkheid om voedsel te doneren, maar op zaterdag 12 december staan onze vrijwilligers klaar in Millingen (AH en Aldi, 9-16 uur), in Groesbeek (AH en Jan Linders, 10-17 uur), in Malden (AH en Plus, 9-17 uur)), in Molenhoek (Spar) en Mook (Plus, 9-16 uur). In verband met het Coronavirus verzoeken wij iedereen om de aanwijzingen van onze vrijwilligers op te volgen, zodat er op een veilige manier kan worden ingezameld.

Verder zijn ook enkele scholen in die week actief met inzamelen. Uiteraard zijn we erg blij met onze leveranciers van verse producten door het jaar heen en de wekelijkse bijdrage van Kringloop Groesbeek. Bij voorbaat dank aan alle gulle gevers. Meer informatie vindt u op www.voedselbankgroesbeek.nl en voor nadere vragen zijn we bereikbaar via info@voedselbankgroesbeek.nl.